Administreren kan je leren

Het is geen grap, maar je kan het echt leren. Ik zie veel ondernemers worstelen met dezelfde vragen. Ze kunnen nergens terecht voor antwoorden of krijgen uitleg in een taal die ze niet begrijpen.

Schrijf je in voor deze training
Herken je dit?
  • Je gaat starten en bent op zoek naar handvatten om goed te starten.
  • Je bent net gestart maar je loopt tegen een aantal veel voorkomende vragen aan.
  • Je bent al langer ondernemer maar bent op zoek naar tips die de basis van je administratie kunnen verbeteren.
Start met een goede basis
  • Waarom je een zakelijke bankrekening nodig hebt.
  • Hoe je het administratief aanpakt.
  • Welk boekhoudpakket je kan gebruiken.
  • Hoe je processen kan automatiseren.
  • Hoe je jezelf een administratie ritme kan aanleren.
  • Hoe je de focus legt op je geldstromen.
Administreren kan je leren

Het is geen grap, maar je kan het echt leren. Ik zie veel ondernemers worstelen met dezelfde vragen. Ze kunnen nergens terecht voor antwoorden of krijgen uitleg in een taal die ze niet begrijpen.

Met deze training geef ik je antwoord op een heel aantal veel voorkomende vragen. Door te zorgen dat jij werkt aan de basis van je bedrijf, een goede start, is een financieel gezond bedrijf binnen handbereik.

Ik ga niet beloven dat je de administratie het leuker gaat vinden, maar als je zorgt voor een goede basis, een vast ritme dan creëer je meer inzicht en rust waardoor het vanzelf (iets) leuker wordt.

Want zeg nou zelf, tandenpoetsen doe je toch ook gewoon iedere dag? Dus waarom niet iedere dag tijd maken voor je administratie?

Deze online training bekijken

Boek jouw training voor slechts € 27,- excl. BTW. Een investering die je eenvoudig terugverdient omdat jij direct aan de slag kan met deze tips & trucs.

Waarom samenwerken met Ilona

Ondanks het feit dat cijfers een belangrijk deel van mijn opleiding maar ook mijn werk uitmaken, heb ik toch angst voor MIJN cijfers. Facturen uitsturen ging wel, maar de betalingen en belastingen…

Inmiddels heb ik door Ilona een volledig digitale boekhouding, heb ik overzicht, heeft ze me een administratie ritme aangeleerd en dankzij Profit First is er rust gekomen. Mijn salaris voor volgende maand staat al gereed en ik heb genoeg geld voor Belastingen, kosten en spaar ik zelfs voor mijn pensioen. Dat had ik een paar maanden geleden niet gedacht!”

Ilona legt super goed uit, wat heel fijn is als cijfers zeg maar echt niet je ding zijn! 😉 Door haar snap ik nu hoe ik aan de slag kan met Profit first en heb ik eindelijk inzicht in mijn cijfers. En dat gaat alleen nog maar meer worden want we zijn net begonnen! Groeit je bedrijf? Weet je niet wat er in en uit gaat? Wil je graag winst maken en niet alleen omzet? Dan moet je bij Ilona zijn!

Deze training online bekijken

Boek jouw training voor slechts € 27,- excl. BTW. Een investering die je eenvoudig terugverdient omdat jij direct aan de slag kan met deze tips & trucs.