Profit First met Flex Your Profit

Als winstadviseur bied ik met de Flex Your Profit pakketten aan afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijf met als doel; meer rust, inzicht en grip op geld.

Profit First & Administratie

Ik kies er bewust voor om met klanten te werken die meer uit hun bedrijf willen halen door een intensieve en efficiënte samenwerking aan te gaan met mij als hun winstadviseur. Mijn Profit First & administratie diensten heten daarom Flex Your Profit.

Ben jij op zoek naar iemand die je 100% ondersteund in een goed administratie ritme, je maandelijkse of kwartaal administratie, btw-aangifte, jaarwerk en aangifte inkomstenbelasting uit handen neemt én je leert sturen op geldstromen met de Profit First methode?

Plan een gratis en vrijblijvend winstgesprek om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Profit First

Ben jij ondernemer en dik tevreden over je adviseur, maar je wil wel werken met Profit First? Ik bied de Profit First diensten ook aan zonder de combinatie met administratie diensten.

Ik werk ook samen met tal van ondernemers die de administratie bij hun huidige adviseur houden en mij inschakelen voor de implementatie en sturing van de Profit First methode. Plan een gratis vrijblijvend winstgesprek om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Trainingen en VIP dagen

Ben jij ondernemer en op zoek naar een goede training om aan je bedrijf te werken? Check hieronder het aanbod (online) trainingen en VIP dagen.

Online trainingen

 • Administreren kun je leren. Online training van 45 minuten met uitleg over een goede basis voor jouw administratie.
 • Geldstromen managen met Profit First. Online training van 50 minuten over de Profit First methode.
 • Profit First implementeren. Online training van 50 minuten zodat jij in 10 stappen zelf kan starten met Profit First.
 • Online ZZP calculator. Online training en tool waarbij je inzicht krijgt in jouw omzet, kosten, netto uurtarief en te betalen belasting.
 • Accountability. 12 weken lang een wekelijkse “schop onder je… call” om te zorgen dat jij in de actiestand blijft om je doelen te behalen.

Live trainingen

 • Geldstromen managen met Profit First
 • Profit First implementeren
 • JOUW winstplan

VIP dagen

Interesse of meer weten? Plan een gratis vrijblijvend winstgesprek om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat is Profit First?

Profit First is een hele eenvoudige maar briljante methode die je helpt om je geldstromen aan te sturen. Met behulp van Profit First creëer je zelf inzicht maar ook rust in je financiële situatie. Waar een boekhouding alleen maar registreert wat er al gebeurd is. Kijk je met Profit First naar de toekomstige ontwikkelingen wat de methode juist zo waardevol maakt.

Lees meer over Profit First

Wat is een Profit Assessment?

Een Profit Assessment is een uitgebreide gezondheidscheck van jouw bedrijf. Ik begroot samen met jouw je plannen voor het komende jaar. Aan de hand van jouw cijfers kan ik zien waar de belangrijkste en meest winstgevende ontwikkelingen in jouw bedrijf mogelijk zijn. Als onderdeel van het Profit Assessment bereken ik ook jouw maatwerk  percentages.

Jouw maatwerk percentages plus mijn adviezen en tips over het winstgeven(der) maken van jouw bedrijf, schrijf ik op in een helder en toegankelijk rapport.

Dit rapport presenteer ik aan je. Je krijgt dan alle ruimte en tijd om al je vragen te stellen.

Daarnaast bespreken we de implementatie van Profit First in je bedrijf. Bijvoorbeeld: moeten er rekeningen worden toegevoegd? Zo ja, welke? Kunnen processen eenvoudiger? Zo ja, welke?

Wat is een Instant Assessment?

Een Instant Assessment is het “broertje” van het Profit Assessment. We bekijken dan aan de hand van jouw winstplan hoe je er financieel voor kunt staan aan het eind van dit jaar. In dit assessment worden je percentages exact berekend. Je krijgt een waardevolle rapportage in handen waarmee je van je huidige percentages uit voorgaande jaar naar je nieuwe doelpercentages uit het winstplan gaat werken. Doordat dit maatwerk percentages zijn kun je ook op vertrouwen dat het de juiste percentages zijn.

Wat is een Winstplan?

Met een winstplan kijken we naar de toekomst. Het is de vertaling van jouw doelen en dromen in cijfers. Wat zijn jouw dromen, zijn ze haalbaar, en wat gaan die jou echt opleveren?

We gaan heel concreet kijken wat je in het nieuwe jaar moet doen om je financiële en overige doelen te behalen. We maken een actieplan om van dat nieuwe jaar een financieel succes te maken.
Na het opstellen van het winstplan heb je inzicht in de globale percentages voor jouw bedrijf.

We brengen in kaart:

 • Wat je gaat verkopen, en wanneer.
 • Hoeveel omzet je gaat maken en welke kosten hierbij komen kijken.
 • We berekenen wat jouw plannen onderaan de streep echt gaan opleveren.
 • We weten of jouw plan haalbaar is.
 • We maken direct een actieplan zodat je precies weet welke stappen je moet nemen om jouw plan te realiseren.

Een winstplan:

 • Geeft je de juiste focus.
 • Helpt je bij het maken van de juiste keuzes.
 • Geeft je houvast zodat je de juiste richting blijft volgen.
 • Zorgt dat je de juiste prioriteiten gaat stellen.
 • Is jouw leidraad bij het behalen van jouw doelen (en het waarmaken van jouw dromen).

Moet ik al een online boekhoudpakket hebben als ik klant wil worden?

Nee, dat hoeft niet.

Ik werk zelf met het boekhoudpakket Twinfield in combinatie met Basecone. Dit zijn  pakketen volledig in de cloud. Pakketten waar ik van vind dat het voorbereid is op de toekomst en waar veel mogelijkheden liggen voor mezelf en uiteraard de klant. Van hieruit realiseer ik directe bankkoppelingen zodat dagelijks de mutaties in Twinfield worden gelezen en er dus een realtime inzicht mogelijk is.

Basecone is ook een online softwarepakket dat alle digitale facturen verzameld en archiveert. Naast facturen kun je hier ook kosteloos je permanente dossierstukken bewaren. Basecone zet de facturen klaar om direct door te boeken naar Twinfield. Groot voordeel: digitaal dossier, makkelijke aanlevering, vlottere verwerking, je voldoet aan de wettelijke bewaarplicht en je hebt altijd en overal bij je facturen en dossierstukken bij de hand.

Werk je zelf met een ander boekhoudpakket neem dan toch telefonisch contact op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Als ik klant bij jou wordt, wat moet ik dan zelf nog doen aan mijn boekhouding?

Ik heb het standpunt dat de klant zelf kan en mag bepalen wat ze wel en niet zelf doen, maar dit kan ook kan wisselen. Heb je tijd omdat het een moment minder druk is, doe je het zelf. Loop je over in het werk dan besteed je het uit. Indien je Twinfield gebruikt: dan bepaald je Twinfield abonnement wel tot hoe ver je dingen zelf kunt doen.

Heb je een vraag die hier niet bij staat, of is het toch nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met me op.

Neem nu je eerste stap naar een stevig fundament, meer zekerheid en helderheid over jouw feitelijke situatie

Wil jij ook weten hoe ik je kan helpen aan:

 • In 1 oogopslag zien hoe je ervoor staat zodat je de juiste keuzes kunt maken.
 • Altijd voldoende geld gereserveerd voor de fiscus, je leveranciers en je eigen salaris.
 • Het managen van je geldstromen met behulp van Pofit First.

Starten met Profit First zonder de combinatie van administratieve diensten

Ben jij ondernemer en dik tevreden over je adviseur, maar je wil wel werken met Profit First? Uiteraard is dit geen enkel probleem:

 • Er is een mogelijkheid om enkel een Profit Assessment te laten uitvoeren, dit is een uitgebreide financiële gezondheidscheck van je bedrijf inclusief een belastingberekening, toelichting en concreet plan om te starten met de maatwerk percentages voor jouw bedrijf.
 • Er is een workshop aanbod voor groepen en een VIP aanbod, meer over de workshops lees je op de pagina workshops.
 • Maatwerk is altijd mogelijk. Profit Assessment in combinatie met een workshop en een begeleidend traject.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?