Vertrouwd door meer dan 75 gedreven ondernemers

Op het moment dat klanten hun gevoelens over jouw dienstverlening met je willen delen is dat een magisch moment. Ik wil voor iedere klant het beste en maximaal resultaat. Samen kunnen we dit bereiken, samen werken we aan een stevig fundament. Lees hier hoe mijn klanten onze samenwerking ervaren.

Wil je zelf een review schrijven? Dat kan!

Schrijf een review

Ondanks het feit dat cijfers een belangrijk deel van mijn opleiding maar ook mijn werk uitmaken, heb ik toch angst voor MIJN cijfers. Facturen uitsturen ging wel, maar de betalingen en belastingen…

Inmiddels heb ik door Ilona een volledig digitale boekhouding, heb ik overzicht, heeft ze me een administratie ritme aangeleerd en dankzij Profit First is er rust gekomen. Mijn salaris voor volgende maand staat al gereed en ik heb genoeg geld voor Belastingen, kosten en spaar ik zelfs voor mijn pensioen. Dat had ik een paar maanden geleden niet gedacht!”

Super interessante workshop! Ik ben het nog aan het laten bezinken, maar het zet de radartjes nogal aan in m’n hoofd. Ik ga er zeker mee aan de slag.

Mede dankzij Ilona is mijn boekhouding / administratie en vooral ook mijn Profit First systeem heel overzichtelijk. Ik heb een redelijk vast ritme gevonden voor mijn administratie en door Profit First wordt het zelfs leuk 🙂.

Ilona is absoluut geen stoffige boekhouder, maar juist enorm van deze tijd. Ze is betrokken bij mij, bij mijn bedrijf en is altijd bereikbaar als ik vragen heb. Niets is raar, alles mag ik haar vragen! Geweldig!

Ilona is niet alleen mijn winstadviseur, maar ik zie haar ook als dierbare collega ondernemer. Ik gun iedereen ‘een Ilona’ op het gebied van administratie, boekhouding EN winstverdeling!

Vanavond een cursus gehad, wat een beetje anders dan anders verliep, ivm veiligheid, dus koptelefoon op ruzie met webcam (was voor mij eerste x, onder mom van “alles moet geleerd worden”), en thuis een stilte verzoek gevraagd. Tot ik m’n potjes moest verdelen wat eigenlijk met muntstukken hoort, maar met gebrek aan dat een zak borrelnootjes werd, vonden onze kids het wel nodig om uit m’n inkomsten, winst, salaris, belasting en kosten potjes te eten🤔 begint dat nu al? En ik moest nog maar beginnen 😂.

Gelukkig keerde de stilte terug en heb ik heldere, duidelijke handvaten en veel meer inzichten gekregen, om dit verder te gaan toepassen van Flex Administratie Zeeland. Hartelijk dank hiervoor.

Nog steeds zijn we niet uitgeleerd, ik hoop hierin steeds meer inzicht in te krijgen, zodat boekhouding steeds leuker en makkelijker ook wordt.

Voor nu ga ik nog enkele overgebleven borrelnootjes eten, zijn er niet veel meer🤣😂, en dan moe maar voldaan m’n bedje in. Om morgen weer voor jullie klaar te staan in de winkel met de gebruikelijke maatregelen of via Messenger, foto’s filmpjes of wat dan ook, om elkaar te helpen in deze moeilijke tijden.

Welterusten,
Liefs, Angeline 😘

Ondanks dat de workshop online gegeven werd, slaagde Ilona er in om mij de volledige twee uur te boeien en mij te motiveren om zelf met Profit First aan de slag te gaan. Het was heel simpel en herkenbaar uitgelegd zodat het echt voor iedereen te volgen is. Ze heeft aandacht voor iedereen en denkt met je mee. Als je er aan denkt om ook met Profit First aan de slag te gaan, of er meer over wil leren, raad ik je deze workshop zeker aan!’

En wat leuk dat ik het boek gewonnen heb, dankjewel! Ik ga er meteen mee aan de slag!

Ik heb onlangs de workshop Profit First bij Ilona gevolgd, voornamelijk uit nieuwsgierigheid (en een sceptische houding als accountant). En ik moet bekennen dat de enthousiaste manier waarop Ilona de principes uit weet te leggen enorm motiverend zijn om met Profit First aan de slag te gaan. Het is vooral de heldere (en relatief eenvoudige) methodiek die voor ondernemers, met de nodige discipline, zorgt voor inzicht in en grip op de financiën. Ik denk dat vooral startende ondernemers hier hun voordeel mee kunnen doen. Nu moet ik alleen zelf nog starten 😊.

Aan het begin van 2018 las ik “profit first” van Mike Michalowicz. Vol enthousiasme implementeerde ik het systeem in mijn bedrijf. Helaas liep ik al snel vast. Totdat Ilona mijn boekhouder werd en zij haar profit first assesement deed. Ilona schreef daarbij een prachtig rapport over mijn bedrijf toen, nu en in de toekomst en dat motiveert enorm om iedere week de verdeling te maken.  Het fijne aan samenwerken met Ilona is, is dat ze echt een cheerleader aan de zijlijn is.

Ilona legt super goed uit, wat heel fijn is als cijfers zeg maar echt niet je ding zijn! 😉 Door haar snap ik nu hoe ik aan de slag kan met Profit first en heb ik eindelijk inzicht in mijn cijfers. En dat gaat alleen nog maar meer worden want we zijn net begonnen! Groeit je bedrijf? Weet je niet wat er in en uit gaat? Wil je graag winst maken en niet alleen omzet? Dan moet je bij Ilona zijn!

Ideale flexibele ondersteuning. In de drukke periodes kun je Flex meer inzetten als je zelf meer tijd heb kan je ze zonder problemen minder zetten. Altijd staat ze klaar met raad, onze ideale partner op administratief gebied.

Ook financieel wil ik overzicht en rust. In de workshop van Profit First kreeg ik gelijk inzichtelijk hoe ik mijn geldstroom zo kan beheren dat ik mezelf altijd winst en salaris betaal, maar ook weet wat ik aan kosten kan uitgeven. Weten dat je altijd genoeg opzij zet voor de btw en inkomstenbelasting geeft rust. Je geld managen is voor mij stap 1 in succesvol ondernemerschap. Fijn dat er nu ook een systeem is waar ik heel blij van wordt. De duidelijke uitleg van Ilona zorgde ervoor dat ik er gelijk mee aan de slag kon en geïnspireerd raakte.

In maart heb ik de workshop Profit First van Ilona meegemaakt, dat is echt een aanrader! Ilona begint bij de ‘normale’ situatie waar elke ondernemer wel eens ingezeten heeft: er komt wel geld binnen maar waar gaat het heen en waarom is het steeds op? Wanneer ga ik nou zelf ook eens wat geld overhouden? Zij legt je uit hoe je ervoor kan zorgen dat je bedrijf voor jou werkt en jij ook eens vrij kan nemen en jezelf kunt belonen met echte winst! De eerste stap naar zorgeloos ondernemen: Profit First afnemen bij Ilona!

Tijdens een workshop vanuit het businesscoachingsprogramma wat ik volgde kwam ik in aanraking met Profit First, Flex Administratie Zeeland en dus Ilona.

In voor mij klip en klare heldere Jip & Janneke taal maakte zij mij en de andere deelneemsters duidelijk dat administratie/financiële zaken van je bedrijf, praktijk of organisatie niet saai hoef te zijn. Omdat ik aan het begin van mijn bedrijfsgroei sta was het direct duidelijk dat ik Profit First wilde integreren om hiermee rust en overzicht te creëren in mijn financiën. Ik heb niet getwijfeld en direct een afspraak met  Ilona gemaakt. We zijn gestart. Laat die groei maar komen want ik heb Ilona met Profit First achter me staan waarmee ik dit kan realiseren op een bij mij passende wijze.

Ik: ik vond het vanmiddag een heel sterke bespreking. In jou als ondernemer zijn er ook zaken veranderd, ik heb het idee dat je (ondanks je angst/ onzekerheid over geld) er toch sterker in staat.

Klappen kun je nu nog niet goed opvangen omdat je nu met hogere eenmalige kosten zit en geen buffer hebt. Als we dit tij in 2020 kunnen keren, dan hebben we weer grote stappen gezet.

Klant: Dat vond ik ook! Ik merk ook dat ik zoveel minder weerstand voel omtrent geld. Tuurlijk wil ik dat er meer binnenkomst en is die buffer er nog niet maar ik heb wel het gevoel dat de potjes nu al voor me werken en het stapje voor stapje beter wordt.

Ben echt heel blij met je hulp. Alleen dat excel bestand roept bij mij al paniek op en dat is nu niet het geval meer door jouw hulp en input.